0 506 479 61 47
info@ugmuzman.com.tr
TR
EN
0 506 479 61 470 506 479 61 47
TR EN
BAYILTARAK HAYVAN KESİMİNE DAİR Kurban bayramı öncesiydi. Ömer Beye alın kemikleri üzerine tabanca ile vurmak gibi sair tekniklerle bayıltmayı müteakip hayvan kesiminin, doğru olup olmaya... 11 Temmuz 2019 Perşembe
BAYILTARAK HAYVAN KESİMİNE DAİR - 2 BAYILTARAK HAYVAN KESİMİNE DAİR - 2 Bayıltma tekniklerinin hayvan kesiminde kullanılabileceğine yönelik izahlara karşılık menfi bazı ilmi ve fıkhi beyanların detaylı bir tarzda d... 11 Temmuz 2019 Perşembe
BAYILTARAK HAYVAN KESİMİNE DAİR - 1 BAYILTARAK HAYVAN KESİMİNE DAİR - 1 Kurban bayramı öncesiydi. Ömer Beye alın kemikleri üzerine milli tabanca ile vurmak gibi sair tekniklerle bayıltmayı müteakip ... 11 Temmuz 2019 Perşembe
HELAL BİLGİLENDİRME RAPORU HELAL BİLGİLENDİRME RAPORU Dr.Bayram YALÇIN Akreditasyon Danışm... 11 Temmuz 2019 Perşembe
ULUSAL VE ULUSLARARASI HELAL GIDA STANDARDİZASYONU VE BELGELENDİRİLMESİ Kavramlar: Helal gıda ile ilgili olarak ulusal ve uluslar arası standardizasyon ve belgelendirme çalışmalarından bahsetmeden önce, konu ile ilgili başlıca kavramların tanımların... 10 Mart 2019 Pazar
Kaşar mı? Tost Peyniri mi? Eritme Peyniri mi? Süt, insanoğlu dünyaya geldiğinde aldığı ilk besindir. Bilindiği gibi vücudumuzun beslenmesi ve sağlıklı koşullarda hayatımızı devam ettirebilmemiz için çeşi... 22 Kasım 2018 Perşembe